Over Ons

Campagne Company is gespecialiseerd in marketing. In de breedste zin van het woord. Voor opdrachtgevers ontwikkelen we off- en online de meest creatieve marketingcampagnes. Dit doen wij samen met jou als opdrachtgever. Want wie kent jouw bedrijf en jouw klanten het beste? In ons team werken we met zowel beginnende als ervaren professionals. Ons team benadert de dynamische marketingwereld met ieder zijn eigen specialisme. Op deze manier zijn we voor elke opdrachtgever de ultieme sparringpartner!


”Campagne Company zorgt voor grip op effectievere leadgeneratie. Dit doen we door jou vindbaar te maken op momenten dat jouw klant je nodig heeft. Hiervoor zetten we marketing campagnes in, maar optimaliseren we ook bestaande funnels. Wij ondersteunen en denken na over jouw marketingproject. Dat is de hybride samenwerking tussen opdrachtgever en Campagne Company”


De missie van Campagne Company, marketing anno 2019

Met passie en creativiteit zorgt Campagne Company voor een nog betere integratie van marketing en sales. Onze B2B inboud marketing programma’s zorgen voor actieve en hybride samenwerking sessies. Op deze manier komen we tot de meest creatieve en vooral effectieve ontwikkelingen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact op via de contactpagina.