Diensten

Hieronder vind je het aanbod van diensten waarmee Compagne Company jou kan ondersteunen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De doelgroep beter bereiken door middel van gratis resultaten in de zoekmachine? Door Middel van SEO helpen wij jou graag aan de hand van een goede SEO strategie om mee relevantie bezoekers vanuit de zoekmachine naar de website te krijgen.

Adverteren in zoekmachines (SEA)

SEA is een effectieve manier om een specifieke doelgroep te bereiken en tot actie over te laten gaan op jouw website. Compagne Company adverteert en ondersteund bij het bepalen van de website en SEA-strategie.

Content optimalisatie

Content op een website is een van de belangrijkste factoren bij online vindbaarheid. Bij Campagne Company weten we als geen achter hoe we jouw website content kunnen optimaliseren. Dat doen we onder andere door goede headings te implementeren en de juiste zoektermen te gebruiken.

Conversie optimaliseren

Meer verkeer verkrijgen is niet het enige dat belangrijk is voor jouw website. De volgende stap is om ervoor te zorgen dat de bezoekers van jouw site daadwerkelijk converteren. Dit doen we door middel van conversion rate optimization.

Linkbuilding

Wanneer de techniek van je site op orde is en jouw SEO content goed in de smaak valt, is het tijd voor linkbuilding. Met de hulp van een goede linkbuilding strategie. Relevante backlinks en een gezonde dosis optimisme kunnen we de organische posities van je pagina’s aanzienlijk laten stijgen.

Feed marketing

Steeds meer webshops maken gebruik van feedmarketing kanalen zoals bijvoorbeeld Google Shopping. Feedmarketing maakt het mogelijk om op productniveau te adverteren op basis van een productfeed.

Web analytics

Web analytics geeft je inzicht in de prestatie van de website en het vinden van kansen voor nieuwe marketinginspanningen. Hier is alleen wel ervaring voor vereist. Bij Compagne Company hebben we die aan boord.

Display marketing

Campagne Company creëert display-campagnes voor verschillende fasen in de customer journey. Display advertenties zijn bijvoorbeeld ideaal om huidige bezoekers alsnog over te halen om tot actie op de website.

Voor een van deze marketingdiensten kun je terecht bij campagnecompany.nl. Staat jouw gewenste online marketing dienst er niet bij? Neem dan contact op met een van onze specialisten die je verder kunnen helpen.